درست است، شما در هر سنی می توانید لبخندی سالم و زیبا داشته باشید. درمان ارتودنسی تقریباً برای هر فرد بزرگسالی یک گزینه مناسب است. مانند جوانان، افراد بزرگسال می توانند اعتماد به نفسی را که با لبخندی مطمئن همراه است را در کنار مزایای بهبود سلامت دهان و دندان است، تجربه کنند.
پیشرفت در ارتودنسی بزرگسالان باعث شده است که درمان راحت تر باشد و کمتر از همیشه جلب توجه کند. بسیاری از گزینه های درمانی امروزی به گونه ای طراحی شده اند که ظاهر ابزار را به حداقل برسانند تا با سبک زندگی شما مطابقت داشته باشند.
ارتودنسی بزرگسالان چه تفاوتی با ارتودنسی کودکان دارد؟
بزرگ ترین تفاوت ارتودنسی بزرگسالان در مقایسه با کودکان و نوجوانان این است که افراد بزرگسال دیگر در حال رشد نیستند. درمان بزرگسالان، نسبت به کودکان و نوجوانانی که مشکل مشابه دارند، به دلیل بلوغ و تراکم استخوان بزرگسالان ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. برخی از داروها و عادات، مانند سیگار کشیدن، فشردن یا ساییدن دندان ها، یا فشار دادن زبان، می توانند بر نتیجه درمان تأثیر می گذارند. معمولاً متخصصان ارتودنسی برای هماهنگی مراقبت، با دندانپزشک خانواده بیمار کار می کنند. برای رسیدن به سلامت دندانی مطلوب، دندانپزشک و ارتودنتیست بزرگسال ممکن است به تماس با سایر متخصصان دندانپزشکی مانند جراحان دهان، پریودنتیست ها و اندودنتیست ها نیاز داشته باشند.
مشکلات شایع دندانی در افراد بزرگسال
فشردگی بیش از حد دندان ها
فشردگی بیش از حد زمانی رخ می دهد که اندازه و تعداد دندان ها بزرگتر از استخوان فکی باشد که درون آن جای گرفته اند، که منجر به همپوشانی دندان ها روی یکدیگر می شود.
اوربایت
اوربایت زمانی است که وقتی دهان بسته می شود، و دندان های عقب روی یکدیگر قرار می گیرند، دندان های جلوی فک بالا نسبت به دندان های جلوی فک پایین هم جلوتر و هم پایین تر قرار می گیرند. به این حالت اوربایت و اگر پایین آمدن دندان های جلوی فک بالا روی دندان های جلوی فک پایین خیلی زیاد باشد، به آن دیپ بایت نیز می گویند.
آندربایت
آندربایت زمانی است که دندان های جلوی فک پایین جلوتر از دندان های جلوی فک بالا قرار می گیرند. این وضعیت تحت عنوان مال اکلوژن کلاس 3 نیز شناخته می شود.