برای بهره گیری از درمان ارتودنسی هیچ وقت دیر نیست

ارتودنسی بزرگسالان

این یک تصور غلط رایج است که باور کنیم ارتودنسی فقط برای کودکان و نوجوانان است. دندان های شما در بزرگسالی نیز همچنان تغییر خواهند کرد، که منجر به کج شدن دندان ها، ناهماهنگی بایت یا سایر عوارض جانبی دردناک می شود. خواه به دلایل زیبایی، خواه برای سلامتی از دندان های خود ناراضی باشید، هرگز برای بهبود لبخندتان دیر نیست.

درست است، شما در هر سنی می توانید لبخندی سالم و زیبا داشته باشید. درمان ارتودنسی تقریباً برای هر فرد بزرگسالی یک گزینه مناسب است. مانند جوانان، افراد بزرگسال می توانند اعتماد به نفسی را که با لبخندی مطمئن همراه است را در کنار مزایای بهبود سلامت دهان و دندان است، تجربه کنند.

پیشرفت در ارتودنسی بزرگسالان باعث شده است که درمان راحت تر باشد و کمتر از همیشه جلب توجه کند. بسیاری از گزینه های درمانی امروزی به گونه ای طراحی شده اند که ظاهر ابزار را به حداقل برسانند تا با سبک زندگی شما مطابقت داشته باشند.

ارتودنسی بزرگسالان چه تفاوتی با ارتودنسی کودکان دارد؟

بزرگ ترین تفاوت ارتودنسی بزرگسالان در مقایسه با کودکان و نوجوانان این است که افراد بزرگسال دیگر در حال رشد نیستند. درمان بزرگسالان، نسبت به کودکان و نوجوانانی که مشکل مشابه دارند، به دلیل بلوغ و تراکم استخوان بزرگسالان ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. برخی از داروها و عادات، مانند سیگار کشیدن، فشردن یا ساییدن دندان ها، یا فشار دادن زبان، می توانند بر نتیجه درمان تأثیر می گذارند. معمولاً متخصصان ارتودنسی برای هماهنگی مراقبت، با دندانپزشک خانواده بیمار کار می کنند. برای رسیدن به سلامت دندانی مطلوب، دندانپزشک و ارتودنتیست بزرگسال ممکن است به تماس با سایر متخصصان دندانپزشکی مانند جراحان دهان، پریودنتیست ها و اندودنتیست ها نیاز داشته باشند.

مشکلات شایع دندانی در افراد بزرگسال

فشردگی بیش از حد دندان ها

فشردگی بیش از حد زمانی رخ می دهد که اندازه و تعداد دندان ها بزرگتر از استخوان فکی باشد که درون آن جای گرفته اند، که منجر به همپوشانی دندان ها روی یکدیگر می شود.

اوربایت

اوربایت زمانی است که وقتی دهان بسته می شود، و دندان های عقب روی یکدیگر قرار می گیرند، دندان های جلوی فک بالا نسبت به دندان های جلوی فک پایین هم جلوتر و هم پایین تر قرار می گیرند. به این حالت اوربایت و اگر پایین آمدن دندان های جلوی فک بالا روی دندان های جلوی فک پایین خیلی زیاد باشد، به آن دیپ بایت نیز می گویند.

آندربایت

آندربایت زمانی است که دندان های جلوی فک پایین جلوتر از دندان های جلوی فک بالا قرار می گیرند. این وضعیت تحت عنوان مال اکلوژن کلاس 3 نیز شناخته می شود.

دندان های جلو آمده

اگر دندان های بیرون زده یا جلو آمده دارید، به این معنا است که دندان های شما بیشتر از چیزی که از نظر زیبایی دلپذیر است جلو آمده اند. این می تواند در هر دو قوس دندانی یا فقط در  قوس دندانی بالا رخ دهد.

اپن بایت

اپن بایت که دو نوع قدامی و خلفی دارد، مال اکلوژنی است که در نوع قدامی آن، وقتی دندان های عقب روی هم بسته می شوند، دندان های جلو با هم تماس ندارند، و در نوع خلفی آن، وقتی دندان های جلو روی هم بسته می شوند، دندان های عقب با یکدیگر تماس ندارند.

درد فک

دلایل مختلفی برای درد فک وجود دارند که بایت مشکل دار یکی از آنهاست. سایر علل شایع عبارتند از عادات (فشرد یا ساییدن دندان ها و فک ها روی یکدیگر)، استرس، ضربه، و نورالژی (درد غیر اختصاصی و غیر مرتبط با ساختارها یا عملکردهای ناحیه).

ساییدگی یا پوسیدگی دندان

گرچه همه دندان ها فرسوده می شوند، اما دندان های نامرتب به طور ناهموار و سریع تر از دندان های صاف و همراستا فرسایش می یابند.

بیماری لثه

بیماری لثه یک عفونت مزمن لثه است که ناشی از تجمع پلاک است. بیماری لثه سه مرحله دارد: ژنژیویت، پریودنتیت و پریودنتیت پیشرفته. رعایت بهداشت دهان، زمانی که دندان ها نامرتب هستند، بسیار دشوار خواهد بود، در نتیجه احتمال بروز بیماری های لثه در بیمارانی که دندان های نامرتبی دارند بیشتر خواهد بود.

چه زمانی به دنبال درمان باشیم؟

مشاوره با متخصص ارتودنسی بهترین راه برای آگاهی از نیاز به درمان است. متخصصین ارتودنسی در همراستا کردن دندان ها و فک ها برای بیماران در هر سنی تخصص دارند. آنها تخصص منحصر به فردی برای ایجاد لبخندی زیبا و سالم در افراد بزرگسالی دارند که به آن نیاز دارند. اگر دندان های شما همیشه به نوعی شما را آزار می دهند، در مورد نگرانی های خود با یک متخصص ارتودنسی صحبت کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)